Kompetensutveckling

KONTAKTA OSS

Flexibelt och tillgängligt lärande

Med YOHRS kompetensplattform kan era medarbetare lära sig i sin egen takt, när och var som helst, vilket är avgörande i dagens snabbt föränderliga arbetsmiljö. Vår plattform är tillgänglig på alla enheter, vilket innebär att lärande kan ske både på kontoret och på distans, vilket möjliggör en större flexibilitet och tillgänglighet.

VÅRA UTBILDNINGAR
Desk with computer

Fördelarna med YOHRS kompetensplattform

YOHRS plattform för kompetensutveckling ger er tillgång till över 19,000 onlineutbildningar inom en rad olika områden, från tekniska färdigheter till mjukvaruutveckling och ledarskap. Vi förstår att varje organisation har unika behov, och därför är våra kurser utformade för att vara flexibla och anpassningsbara, vilket ger er möjlighet att skräddarsy lärandeupplevelser.

Öka företagets kompetens,
prova kostnadsfritt i 7 dagar!

Varför Kompetensutveckling?

I en värld som präglas av snabb förändring och innovation, står företag inför den ständiga utmaningen att inte bara hålla jämna steg med utvecklingen utan att även ligga ett steg före. Kompetensutveckling har därmed blivit en viktig faktor för att säkerställa att organisationer kan anpassa sig, innovera och framför allt, konkurrera effektivt.

58%

Av dagens arbetskraft uppger att det är mycket sannolikt att de stannar hos sin arbetsgivare om kompetensutveckling erbjuds.

90%

Av företag världen över har kompetens som den viktigaste strategiska frågan.

24/7

Du har tillgång till våra utbildningar dygnet runt och kan kolla på dem flera gånger om, vart och när det passar dig!
Fördelar med

YOHRS kompetensplattform

Engagerande och Interaktivt Innehåll
Vårt innehåll är skapat för att engagera och inspirera era medarbetare genom interaktiva kurser, feedback och praktiska övningar som inte bara förbättrar lärandet utan också tillämpningen av nya färdigheter i det verkliga arbetslivet.

Skapa en Kultur av Kontinuerligt Lärande
Genom att integrera YOHRS i er kompetensutvecklingsstrategi tar ni ett viktigt steg mot att skapa en kultur av kontinuerligt lärande inom er organisation. Denna kultur stärker inte bara er konkurrenskraft utan bidrar även till att locka och behålla talanger som värdesätter personlig och professionell utveckling.

Börja Er Resa Idag
På YOHRS är vi övertygade om att rätt kunskap och färdigheter är nyckeln till framgång. Låt oss hjälpa er att frigöra er fulla potential och säkra en ljus framtid för er organisation genom kompetensutveckling. Kontakta oss för mer information eller för att diskutera hur vi kan stödja just era behov.