Möt Framtiden med YOHRS

Framtiden för företag världen över står inför en rad utmaningar: snabb teknologisk utveckling, global konkurrens och en arbetsstyrka som kräver ständig uppdatering. För att möta dessa utmaningar är det viktigt att se till att medarbetarna inte bara håller jämna steg, utan också leder förändringen. Här kommer YOHRS in i bilden.

Vad gör YOHRS så speciellt?

På YOHRS förstår vi vikten av att eliminera kompetensslöseri. Med vår plattform för kompetensutveckling har vi skapat en revolutionerande lösning för företag som vill försäkra sig om att deras team är välutbildade, engagerade och redo att möta framtidens utmaningar.

  1. Ett omfattande utbildningsbibliotek: Med 19 000+ onlineutbildningar inom allt från ekonomi och IT till kommunikation och ledarskap, kan ditt team hitta rätt utbildning för just sina behov.
  1. Flexibilitet i fokus: På YOHRSs förstår vi att alla lär sig på sitt sätt. Vår plattform ger dina anställda friheten att välja vad, när och hur de vill lära sig.
  1. Personligt Stöd: Varje företag som använder YOHRS tjänst får en dedikerad kontaktperson, vilket garanterar att alla dina frågor besvaras snabbt och effektivt.

Vikten av Kompetensutveckling

Det är ingen hemlighet att kompetensutveckling är avgörande för företagens framgång. 

Låt siffrorna tala för sig:

  • 90% av alla företag världen över ser kompetens som den viktigaste strategiska frågan.
  • 8 av 10 anställda i Sverige är engagerade i sin egen kompetensutveckling.
  • 50% av dagens arbetskraft föredrar onlineutbildningar för sin kompetensutveckling.
  • 58% av arbetskraften skulle troligen stanna hos sin nuvarande arbetsgivare om kompetensutvecklingsmöjligheter erbjöds.

Slutsats

I en värld där förändring är den enda konstanten, är det viktigare än någonsin att vara proaktiv snarare än reaktiv. YOHRS erbjuder den perfekta lösningen för företag som vill förbereda sina anställda för framtiden. Med en kombination av flexibilitet, omfattande kursutbud och personligt stöd, är YOHRS det självklara valet för företag som vill säkra sin plats i framtidens affärsvärld.

Nyhetsbrev
Vill du ta del av de senaste nyheterna och uppdateringarna från oss?
Läs om YOHRS villkor
Tack! Vi har mottagit din mejladress
Oops! Något gick fel

YOHRS: En nyckel för företagsutveckling och hantering av AI

I dagens digitala era är företag och organisationer mer beroende av teknologi än någonsin tidigare. Med framväxten av artificiell intelligens (AI) har landskapet för affärsutveckling förändrats avsevärt. Att anpassa sig till denna förändring och effektivt hantera AI-utvecklingen är avgörande för företagens framgång och överlevnad.
Läs mer

YOHRS - Personalutveckling för framtidens företag

I den snabbt föränderliga arbetsmiljön har YOHRS tagit initiativ till en innovativ ansats för att möta företags behov genom onlineutbildningar för personalutveckling. Genom att erbjuda skräddarsydda och flexibla utbildningsprogram möjliggör plattformen en anpassning till företagets specifika krav och mål.
Läs mer

Skräddarsydd kompetensutveckling för ditt företags framgång med YOHRS

Vid valet av en kompetensplattform är det centrala inte bara funktionaliteten utan även nivån av support som erbjuds. På YOHRS förstår vi att varje företag har unika behov och utmaningar. Därför strävar vi efter att erbjuda en skräddarsydd supportupplevelse som anpassas efter just ditt företags specifika krav.
Läs mer